Hej, söker du någon som gör Din hemsida till en rimlig kostnad, så har Du kommit rätt.

För att se exempel på sidor jag gjort, tryck på bildlänkarna på startsidan. Jag bygger alltid i samråd med kunden. Innan vi sätter igång behöver du skaffa dig ett internetabonemang eller en plats där du vill ligga med din hemsida. (Jag kan hjälpa till med att ordna domännamn och webhotell)

Checklista för dig att tänka på innan Vi sätter igång.
Vad jag behöver av dig
Namnet på din server, användarnamn, lösenord, e-post, bilder + text
Layout
Egna idéer på hur ni vill ha er hemsida välkomnas, så gör gärna en skiss.
Problem
Har ni problem med att ta fram bilder och text så hjälper jag till med det också.
Språk
Om ni vill ha text på ett annat språk än svenska, så blir det mycket billigare om ni själva översätter. Denna tjänst måste jag annars köpa in, vilket fördyrar det hela.
Sökord
Det är viktigt att ni nämner på vilka sökord som din hemsida ska kunna hittas.
Namnlisten
Om ni vill ha namn på er sida, så går det bra. (I likhet med "Info" på denna sida.)
Priset
Jag arbetar efter minut taxa, vid längre körning för att träffa kund så kostar det extra. Om jag måste skanna eller fotografera bilder åt er så blir det naturligtvis dyrare än om ni har ert material klart i form av text och bilder på en CD, DVD, USB-minne, Minneskort eller om jag får dem mailade till mig.
   
Annat kul
Jag kan även göra bildspel och Rollovers (bild eller text eller både och som skiftar när pekare går över densamma.) Bakgrundsbilder har jag hur många som helst att välja på, nämn bara ditt önskemål. T.ex. en undervattensbild m.m.
   
Andra uppdrag
Juryledamot i utställningssammanhang, konsult vid hägning av konstutställningar.
Jag följer KRO:s rekommenderade arvoden.
Vykort m.m.
Jag kan skapa tryckfärdiga pdf-filer i Illustrator, och sköter kontakten med tryckeriet för bästa resultat. Jag kan skanna DIA eller negativ/positiv film i 48bit, storlek 24x36-film, med eller utan ram och vid behov upp till 5400dpi. Det motsvarar en bild som är 66x44cm i 300dpi (fotokvallité i utskrift) eller 1800ggr förstoring, som går att dra upp lite till i format om bilden som vi utgår från håller god kvallité. Min skanner tar även bort damm och repor med gott resultat.


Medlem i KRO (Konstnärernas Riksorganisation)
KC-Syd (Konstnärscentrum Syd)
BUS (Bildkonst Upphovsrätt i Sverige)


Se även:  www.fohlin-svanberg.com